Hülya Avşar'ın Özel Hayatı Hackerlar Tarafından Ele Geçirildi! Hiç Bir Hesabına Erişimi Yok!

0

Ünlü güzel Hülya Avşar, Twitter hesabından kullanıcılarına bir duyuru yaptı. Avşar, Instagram hesabının çalındığını söyledi. 1963 yılında Balıkesir’in Edremit ilçesinde dünyaya gelen Hülya Avşar, kadınları ve elbiseleriyle magazin gündeminde sık sık yer alıyor.

Yıllardır gündemde olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, güzelliğini yıllar sonra bile koruyabilen ender isimlerden biri.

“resimlerim var”

2 çocuklu bir ailenin en büyüğü olan Avşar’ın oyunculuk kariyeri reklam çekiminden geldi. Okurken tanıştığı sevgilisiyle evlenen Avşar, 1.5 yıl sonra boşandı. Boşanmanın ardından İstanbul’a yerleşen Hülya Avşar, sinema ve dizi sektörüne hızlı bir giriş yaptı. 58 yaşındaki Hülya Avşar’ın Zehra adında bir kızı da var. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Avşar, hesabı çalınınca şok oldu. Hülya Avşar, Twitter’da bir haftadır hesabına giremediğini ve fotoğrafları olduğunu söyledi.

Hülya Avşar’a hacker şoku! Ünlü, güzel Instagram hesabına erişemiyor. Hülya Avşar, hesabının çalındığını açıklayarak konuyu takipçileriyle paylaştı.

Avşar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bir haftadır Instagram hesabımı kullanamıyorum. Çözmeye çalışıyoruz. Fotoğraf biriktirdim, bir süre burayı Instagram için kullanacağım.”

Takipçilerinin çoğu, fotoğraflarının çürütülebileceği konusunda uyardı. Son zamanlarda magazin gündeminden olmayan ünlü oyuncu, özel hayatıyla merak uyandırmayı başarıyor. Avşar, şu an sevgilisi olmadığını ve önceki gün bir erkekle yakalandığını anlattı. Cemal Güzelci ile sadece arkadaş olduğumuzu söyleyen Avşar kimseyi ikna edemedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir