Al Sancak İkinci Bölümde Ayrılık Yaşandı! Ünlü Oyuncu Diziden Hemen Ayrıldı!

0

TRT 1 dizisi Al Sancak’ın yeni bölümünden sonra yaşananlar izleyicileri şaşırttı. Öyle ki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri neler bekliyor? Dizinin yeni bölümü ayrılıklara kapı açabilir.

Diziden Kim Ayrıldı?

Al Sancak dizisinde Alsancak dizisi Uğur Güneş, Gülsüm Ali İlhan, Rıdvan Aybars Düzey, Ahmet Olgun Sünear, Fatih Gülhan ve Emre Dinler’in dizide oynadığı biliniyor. Başarılı oyuncu kadrosundan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Süleyman Özer karakterini canlandıran ünlü isim veda edecek. Fatih Güvan’ın dizi ile olan sözleşmesi de sona erdi.

Al Sancak Son Bölüm Özeti

“Pençe Timi komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı alınan ani bir istihbaratla timini toplar. ‘’Beyaz Melek’’ kod adını kullanan şüpheli bir kaynaktan gelen istihbarata göre yurt dışında bir adada çok önemli bir buluşma gerçekleşecek, örgütlere silah ve finansman sağlayan büyük bir şebeke, elebaşı teröristlerle bir araya gelecektir. Pençe Timi başarılı olursa hem Türkiye’ye yönelen milli güvenlik tehdidini bertaraf etmiş olacak hem de kısa süre önce şehit düşen arkadaşları Atilla Yüzbaşı’nın katillerine bir adım daha yaklaşacaktır. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı operasyonda Pençe Timi’ni bir sürpriz bekler. Düşman sanılandan çok daha kalabalıktır. Operasyon zorlu şartla altında devam ederken Ali Yüzbaşı, Nadia isminde esrarengiz bir silah taciriyle karşı karşıya kalır. Bu karşılaşma sonrası yaşanacaklar ise Ali Yüzbaşı’yı oldukça zorlu bir yola sokacaktır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir