Bir Zamanlar Çukurova Oyuncusundan Yeni Dizi!

0

Bir Zamanlar Çukurova’da sergilediği performans ile adından söz ettiren ünlü oyuncudan yeni proje geliyor. Kendisi bu sefer direkt olarak başrolde oynayacak. Dolayısıyla bu gelişme ile beraber ünlü isme dair başka neler bilmekteyiz? Hangi dizide oynayacağı da merak edildi. Uğur Güneş’in yeni projesine dair detayları aktarmaya devam ediyoruz.

Uğur Güneş Hangi Dizide Oynayacak?

Avcı dizisine katılması beklenen Uğur Güneş için yeni bir proje başlıyor. Katılacağı bu proje neticesinde kendisini başrolde göreceğiz. TRT 1 dizisi için yayın tarihi bilgisi paylaşıldı mı? Öte yandan oyuncuya eşlik edecek isimle ilgili bazı bilgiler verildi. Gönül Dağı dizisinden ayrılan bir isim diziye katılmak için gün sayıyor.

Gülsim Ali İlhan Katılabilir

Öte yandan Gülsim Ali İlhan’a teklif götürüldüğü biliniyor. Gelinen noktada diziyle ilgili bizleri neler beklemekte hep beraber göreceğiz. Tüm bu gelişmelerle birlikte çeşitli detaylar da yanıt bulacak. Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan uyumu bir süre daha konuşulacağa benziyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir