Gönül Dağı Dizisinde Beklenen Ayrılık Geldi! TRT Gönül Dağı Oyuncunun Üstünü Çizdi..

0

Uzun zamandır seyircisinden uzak kalmış ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı 78. Bölüm milyonları ekran başına toplamayı başaran. Fakat yeni bölümde ki veda sahnesi izlenecek gibi durmuyor. Herkesin merak etmiş olduğu detay paylaşıldı…

Bozkırın ortasında yer almakta olan sevimli bir kasabada yaşantısını sürdüren sıcakkanlı ve yufka yürekli Anadolu insanının öyküsünü anlatmakta olan Gönül Dağı dizisi yeni bölüm Dünya Kupası maçları nedeni ile kısa süredir sevenlerinden uzaktı.

Gönül Dağı Dizisinde Can Sıkacak Gelişmeler!

TRT 1 ekranlarında yer alan, her bölümü ile seyircileri ekrana kilitlemeyi başaran Gönül Dağı dizisi 78. Bölümünde dizinin sıkı takipçilerini kötü sahneler bekliyor. Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi olan Gönül Dağı’nda yeni bölümün hemen ardından adeta yer yerinden oynayacak. Seyircisini kendisine hasret bıraktırmış olan Gönül Dağı dizisinde yeni gelişmeler ardı ardına gelerek can sıkacak.

Berk Atan, Ecem Özkaya, Zümre Meğreli, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ferdi Sancar, Eser Eyüboğlu ve Ege Aydan gibi birbirinden önemli oyuncuların başrolü ele almış olduğu Gönül Dağı dizisinde ardı arkasına veda sahneleri uzun zaman sonra tekrar gözüktü.

Gönül Dağı 78. Bölümün’den hemen sonra yaşanacak olan ayrılığın ardından ise dizinin hayranlarını kötü haberler bekliyor olacak. Ancak ekranlarda fırtınalar estirmiş olan Gönül Dağı dizisinde hangi genç oyuncu ekranlara veda etti?

Gönül Dağı Dizisi Erkan Karakterine Veda Ediyor!

Bilmiş olduğunuz üzere Zahide’nin oğlu Erkan Milli Takım seçmelerine katılarak başarısını herkese göstermişti. Yeni bir futbol kariyeri içinse İstanbul’a giden Erkan annesi Zahide ile kardeşlerine büyük bir veda etti. Gönül Dağı dizisinde ki genç oyuncu Samer Arda Mercan’ın canlandırmış olduğu Erkan karakterinin vedası artık kesinleşti.

Fakat genç oyuncu Samer Arda Mercan’ın yani Erkan karakteri adı ile bilinen oyuncu temelli mi diziden ayrıldı şuan net bir şey bilinmiyor. Erkan’ın kardeşlerine ve annesine veda etmiş olduğu sahnede duygu dolu anlar yaşanmışken önümüzdeki bölümlerde daha kötü haberler bizleri ve seyircileri bekliyor olacak. Gönül Dağı 78. Bölüm cumartesi akşamı saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında seyirciler karşısında yerini alacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir