O Kız Dizisinde Ortalık Karıştı! Bu Kadarına da Pes Dedirtti!

0

O Kız dizisindeki olaylar gittikçe büyüyor. Dizide yaşananlar ve çok daha fazlası ortaya çıkmakta. Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu, Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya, Rojda Demirer ve Ali Öner’in başrolde oynadığı dizide bizleri neler beklemekte? İşte dizinin son bölüm özeti ve yaşananlarla ilgili önemli gelişmeler haberimizde yerini aldı.

O Kız Yeni Bölümünde Neler Yaşandı?

Türkan artık Melek ile yüz yüzedir. Geçmişin sayfaları tekrar açılmaması için Türkan, Melek’i kendi yöntemleriyle uyaracaktır. Melek ile Doruk arasında bir ilişki olduğuna inanan Zeynep’in seçimi Doruk için yıkıcı olur. Melek ise, aşk acısı çeken Doruk’un teselliye hazırdır.

Kadir ise Kapalıçarşı’da en büyük taşımasını yaptığından habersiz Yakup’un mekanına girdiği an onlarca polis memuru silahlarını çekmiş halde bağıra çağıra içeri dalar. Kadir neye uğradığını şaşırır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir