Manken ve Oyuncu Özge Ulusoy "Tehdit Ediliyorum" Diyerek Mesajları Bir Bir İfşa Etti!

0

Manken ve oyuncu Özge Ulusoy’un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara’nın Çankaya ilçesi Turan Güneş Bulvarı’nda otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti! Süreci yakından takip etmeye devam eden Özge Ulusoy, olayın cinayet olduğunu söylüyor. Önceki gün kendisine gelen mesajları paylaşan Ulusoy, tehdit edildiğini öne sürdü.

Oyuncu ve model Özge Ulusoy’un babası emekli Albay Haydar Ulusoy , Ankara’da trafik kazasında hayatını kaybetti. Manken ve oyuncu Özge Ulusoy’un babası emekli Albay Haydar Ulusoy’a dün saat 15.00 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesi Turan Güneş Bulvarı üzerinde bir araç çarptı.

Elif N.’nin kullandığı cip, Milli Savunma Bakanlığı kışlası önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan emekli Albay Haydar Ulusoy’un üzerine çarparak hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu ve manken Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy’un emekli olduktan sonra avukat olduğu öğrenildi. Babasının ani ölümüyle yıkılan Özge Ulusoy, ana habere yansıdı ve “Kaza değil cinayet” diyerek isyan etti. Yaptığı yorumlarla gündeme alınmayan Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tehdit edildiğini söyledi.

YAYINLANAN TEHDİT BİLDİRİMLERİ

Babasının kendisine çarpan sürücünün amcası olduğunu öne süren bir kişi, Instagram’dan Ulusoy’a gönderdiği mesajlarda, “Acımasızsın. bilin ki, size hadsiz haber veririm.”

ÖZGE ULUSOY İSYANI!

Gelen mesajları yayınlayan Ulusoy, “Bak sen de yerimi göstereceksin. Babamı öldürdün, türlü yalanlar söyledin. Ben doğruyu söyleyip babam için adalet istiyorsam sen de” diyerek isyan etti. ” beni tehdit ediyorsun sen kimsin yargıç allahım koru bizi ürkütücü insanlar hala şoku ve korkuyu üzerimden atamıyorum ne tehditi var

2 İLA 6 YIL HAPİS!

Özge Ulusoy’un babası emekli albay ve avukat Haydar Ulusoy’u otomobile çarparak öldüren sürücü Elif Nazlı, emniyetteki işlemlerinin ardından hakim tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kazayla ilgili soruşturması tamamlandı ve suç duyurusunda bulunuldu. İddianame, Ankara 39. Asliye Ceza Mahkemesi’ne sunuldu. Elif N. hakkında “kasten adam öldürme” suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istendi. Ayrıca 3 yıla kadar sürücü belgesine el konulması istendi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir