Motorine Gelen Zamlar Sonrasında Tepkiler Artınca İndirim Geldi!

0

Özellikle son zamanlarda benzin ve motorin fiyatlarının artmasının ardından vatandaşlar ise bu hafta sonu itibari ile benzin ve motorin fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırırken akaryakıt fiyatlarında oynamalar da peş peşe geldi. Petrol ve dolar kurundaki hareketlilik ile yönünü değiştiren akaryakıt fiyatlarının ne kadar olduğu ise vatandaşlar tarafından merak söz konusu oldu. Motorin litre fiyatına bu gece yarısı indirim geldiği öğrenildi.

Akaryakıt Fiyatlarında Büyük Değişim

En son dolar kurundaki hareketlilikten dolayı fiyatlarını yukarı seviyede tutan petrol ve motorin fiyatlarının şimdi ise ne kadar olduğu merak söz konusu olur iken alınan bilgiler neticesinde özellikle motorin litre fiyatında büyük bir İndirimin meydana geldiği de ortaya çıktı. Motorin litre fiyatı son indirimle birlikte 1 lira 7 kuruş olurken bunun ile birlikte motorinin fiyatı yeniden 26 lira seviyelerine kadar geriledi. Ayrıca motorinin litresi İstanbul’da 26 lira 37 kuruşa, Ankara’da 26 lira 50 kuruşa, İzmir’de ise 26 lira 52 kuruş oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir