Çiftçilere Verilecek Olan Destek Ödemeleri Arttı! Çiftçinin Yüzü Güldü!

0

Tarımsal destek ödemeleri hakkında Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi açıklamalarda bulundu. Hayvansal üretim desteklerinde birçok kalemdeki ödemelerin arttığını dile getiren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 2022 yılı üretim dönemine ait mazot ve gübre desteklerinin, 2023’ün Mart ayı yerine 2022 yılı içinde ödeneceğinin müjdesini vermiş oldu.

Tarımsal Ödemelerde Artış Kampanyası

Hayvansal üretim desteklerinde birçok kalemdeki ödemelerin kartına dair müjdeli haberi veren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi bunun ile birlikte ödemelerin %100 oranında arttığını da ifade etti. “Sözleşmeli besicilik ile kırmızı ette fiyat istikrarı ve piyasa regülasyonunu hedefliyoruz” diyen Bakan Kirişçi, Erzurum’da Nene Hatun Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuştu. Çiftçinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Bakan Kirişçi özellikle bu sezon tarımsal ödemelerde artışa yöneldiklerinin de altını çizdi. Ödemelerin yapılacak tarih hakkında da bilgi veren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi adeta vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı. Tarımda sağlam bir altyapı kurarak yeni bir Türkiye inşa edeceklerini bir kere daha yineledi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir