Masumlar Apartmanın Merve Dizdar'ı Yeni Diziyle Ekranlara Geliyor!

0

Masumlar Apartmanı dizisiyle birlikte parlayan başarılı oyuncu Merve Dizdar, dikkatleri üzerine çekiyor. Bu gelişme ile birlikte ünlü ismi neler beklemekte? Güzel ismin yeni dizi projesi Magarsus’a dair soruları yanıtlaması dikkat çekti. Blu TV’de yayın hayatına başlayacak olan dizi ile ilgili neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız. Öte yandan çeşitli detaylar da yanıt bulacak.

Magarsus Dizisi Başlayacak!

Oyuncu Merve Dizdar’dan gelen açıklama dikkatleri üzerine çekti. Kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıtlayan ünlü isim, “Evet, teşekkür ederim, başlıyor. Biz provalara başladık, çekimlere başlayacağız bu ay sonu” ifadesine yer verdi. Güncel bilgilerle birlikte çeşitli ifadeler de yanıt bulacağa benziyor.

Başrolde Kimler Var?

Blu TV dizisi Magarsus’ta Merve Dizdar’a iki önemli isim eşlik edecek. Dizide Berkay Ateş ve Çağlar Ertuğrul’u da göreceğiz. Dolayısıyla bu gelişmeler ışığında bizleri başka neler bekliyor? Üç önemli ismin başrolünde oynayacağı dizi şimdiden merak konusu haline geldi. Yakın zaman sonra diziye ilişkin oyuncu kadrosu daha kapsamlı şekilde açıklanacaktır diye düşünüyoruz. Öte yandan dizinin büyük ses getirmesi ise muhtemel gözüküyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir