Bakan Bilgin Sözleşmeli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı! Sözleşmeli Personeller Kadrolu mu Olacak?

0

600 bin sözleşmeli personelin ne zaman kadrolu olacağı merak ediliyor. Kamuda kadro alımlarının başlayıp başlamadığı soruldu. Öte yandan EYT ve asgari ücrete zam derken gündemin bir  anda yüz binlerin kadrolu olup olmayacağına dönmesi dikkat çekti. Bu noktada Bakan Bilgin’den gelen açıklama dikkatleri üzerine çekti.

Bakan Bilgin Açıklama Yapmıştı

Öte yandan Bakan Vedat Bilgin’den gelen açıklamada “Kamuda özel durumlar dışındaki tüm sözleşme türlerini tek tipe indireceğiz. Kamu görevlilerinin tüm haklarını onlara vereceğiz ve kadro tahsis edeceğiz. Bu çalışmayı tahmin ediyorum ki bu ay sonunda bitireceğiz”  ifadesine yer verilmişti. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yakın zamanda yanıt bulacağa benziyor.

Henüz Detay Verilmedi

Kadroluya geçişle ilgili henüz tam anlamıyla detay verilmediği belirtiliyor. Ancak en kısa sürede detayların paylaşılması beklenmekte. Bu noktada büyük bir bekleyişin olduğu ve bir süredir sözleşmeli personellerin kadrolu talebi olduğu biliniyor. Dolayısıyla güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım bu noktada nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir