Gül Masalı Dizisi Finale Gidiyor! ATV Kanalının Telefonları Susmadı!

0

Gül Masalı dizisinin final yapacak olması büyük ses getirecek. Öte yandan güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Sevilen yapımdaki son durum ve bilinmeyenler haberimizde yerini alacak. Dizi ne zaman ekranlara veda edecek? Güncel oyuncu kadrosu ve çok daha fazlası yanıt buluyor.

17. Bölümüyle Bitiyor!

ATV dizisi Gül Masalı, 17. bölümü ile ekranlara veda edecek. 16 Ekim 2022 tarihinde final yapacak dizi ile ilgili çeşitli ifadelere yer verilmekte. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri nelerin bekleyeceği yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran diziye dair güncel gelişmeler ortaya çıkacak.

Gül Masalı Oyuncuları

Final yapacak olan Gül Masalı dizisinde kimler oynuyor? Dizinin oyuncu kadrosunda Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay yer almakta. Dolayısıyla dizi hakkında sormak istediğiniz herhangi bir soru olur ise yorumlar kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir