Maraşlı Dizisi Ödüle Doymak Bilmiyor! Ödül Üstüne Ödül Alıyor!

0

Maraşlı dizisi, geçtiğimiz yıla damgasını vuran bir diziydi. Yayın hayatı kısa sürse de yüksek reyting elde etmiş ve farkını ortaya koymuştu. ATV dizisi final yaptıktan sonra bile aldığı ödüllerle gündeme geliyor. Dolayısıyla Maraşlı dizisi hakkında bizleri nelerin beklediğinden söz edelim. Dizinin yurt dışında hali hazırda ödül aldığı belirtiliyor.

Ödüle Doymak Bilmiyor!

Maraşlı dizisi son zamanlarda ödüle doymak bilmiyor. Bu gelişme neticesinde aldığı son ödülü sizlerle paylaşacağız. Produ Ödülleri kapsamında En İyi Yabancı Dizi ödülüne layık görüldü. Dizinin bu başarısı ise dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu yapımla ilgili bizleri başka nelerin beklediğini biliyor muyuz?

Maraşlı Geri Başlayacak mı?

Sevilen dizi Maraşlı’nın geri başlayacağı yönündeki iddialar ise yanıt bulmuştu. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin hali hazırda farklı projelerde yer aldığı belirtiliyor. Öte yandan projenin rafa kaldırıldığı ve şu an için yeniden çekilmesinin de düşünülmediği vurgulanıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir