Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Duygulandıran 10 Kasım Açıklaması!

0

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, farkını her yerde ortaya koyuyor. Show TV’nin sevilen dizisiyle ilgili güncel gelişmeleri aktaracağız. Öte yandan bizleri tam olarak neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran dizide Sadi Payaslı’nın 10 Kasım mesajı dikkat çekti.

Sadi Payaslı’dan 10 Kasım Mesajı!

Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan’ın başrolde oynadığı dizide önemli olaylar oluyor. Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı karakteri, öğrencisine Atatürk’ün önemini açıklarken  “Hakkını helal et Atam! Olmasaydın olmazdık…” ifadesine yer vererek dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken dizide böyle bir sahnenin olması izleyicilerin tüylerini diken diken etti.

İzleyiciler Diziyi Takdir Etti

Show TV dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’deki bu sahne izleyicilerin tüylerini diken diken etti. Sonrasında ise hangi gelişmelerin yaşandığı az çok tahmin ediliyor. Sevilen yapımdaki gidişat oldukça başarılı bulunuyor. Show TV dizisinde bizleri başka nelerin beklediği de yanıtlanacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir