Tuzak Dizisi Final Tarihi Belli Oldu! TV8 Dizisi Erken Veda Edecek!

0

Tuzak dizisi, yayınlandığı andan itibaren dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise dizinin final yapacağı konuşuluyor. Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin’in oynadığı dizideki ayrılıklarla birlikte final tarihi de belli oldu.

Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

TV8 dizisinin ne zaman final yapacağına yönelik açıklama yapıldı. 26. bölümde yayın hayatına veda edecek. Üstelik dizi final yaparken bir yandan da son bölümde neler olacağı konuşuluyor. Şimdilik heyecanlı bir şekilde yayın hayatına devam etse de birkaç ay içerisinde final yapacağı kesinleşti.

Tuzak Dizisi Konusu Nedir?

“Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda  bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir. Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir