Leyla ile Mecnun'dan Yeni Sezon Müjdesi Geldi!

0

Leyla ile Mecnun dizisinden gelen yeni sezon müjdesi ses getirdi. Pek çok kişinin severek yakından takip ettiği dizide bizleri neler bekliyor göreceğiz. Öyle ki dizinin yeni sezon oyuncu kadrosu da yayınlandı. EXXEN’de ekrana gelecek yapımla ilgili olumlu yorumlar havada uçuşuyor. Geçtiğimiz sezon bölümleri çok beğenilmişti.

Yeni Sezon İçin Hazırlanıyorlar!

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonu için büyük bir hazırlık sürüyor. Dolayısıyla dizideki son durum ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Sevilen yapımda kimler oynamakta? Oyuncu kadrosunda temel olarak Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Deniz Işın isimleri yer alıyor. Dolayısıyla böylesine önemli isimlerin oynadığı dizi elbette ilgi görecektir.

İzleyiciler Şaşırıyor

Leyla ile Mecnun dizisinin böylesine güzel ivme kazanması ve yıllar sonra ekrana dönmüş olması sevindirdi. Diziyi yakından takip edenler de memnuniyetini dile getiriyor. Yeni sezonu EXXEN’den izleyebileceksiniz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir