Kuruluş Osman Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! 111. Bölümde Neler Yaşanacak?

0

ATV dizisi Kuruluş Osman’ın 111. bölüm fragmanıyla ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Dizinin yeni bölümünü yakından izleyecekseniz sizler de fragmanda yaşananları okuyabilirsiniz. Burak Özçivit’in başrolde oynadığı dizi büyük bir ilgi görmekte. Yine bu bölümün de heyecanlı geçeceği vurgulanıyor. İşte diziyle ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde…

111. Bölüm Fragmanında Yaşananlar

“Obasını, Yenişehir’e taşıyan Osman Bey, bu şehirde kuracağı devletin temellerini atacaktır. Bu uğurda atılan adımlardan biri ‘divan’ kurmak olacaktır. Artık mesele anında toplanan ‘toy’ geride kalmıştır. Osman Bey, Bey’leri ile ‘divan’ kuracak burada istişarelerde bulunacaktır. Ancak bu ‘divan’ aynı zamanda, Osman Bey’i içeriden zayıflatmak isteyen dost görünen düşmanlar için kendilerini gösterme alanı olacaktır.

Osman Bey devlet kurma hedefi ile büyüdükçe, daha büyük düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalacaktır. İçeride dost gibi görünen düşmanla mücadele eden Osman Bey, dışarıda Bizans ile bir mücadele içine girecektir. Osman Bey, hedefini koymuştur, Bursa ve İznik’in yolunu açacak olan Marmara Hisarı’nın fethi!”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir