KYK ve Pandemi Sokağa Çıkma Cezası Siliniyor! Kimler Yararlanabilecek?

0

Hükümetten gelen açıklama doğrultusunda hangi cezai işlemlerin silineceği merak ediliyordu. Öte yandan faiz ödemelerinin silinmesine dair alınan karar da dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benziyor. Peki ya bizleri başka hangi detaylar beklemekte? Güncel gelişmeler ışığında bilinmeyenleri aktaracağız.

Sokağa Çıkma Cezası Silinecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş’tan gelen açıklama doğrultusunda sokağa çıkma cezası olarak uygulanan ve toplamda 2.7 milyar TL’yi aşan cezanın silineceği vurgulandı. Bu gelişme ile birlikte pandemide sokağa çıkma cezası alan pek çok kişinin ödeme yapmayacağı anlaşıldı. Gelinen bu noktada bizleri başka nelerin beklediği de ortaya çıkacak.

KYK Borç Faizi Siliniyor

Öte yandan KYK borç faizinin de tamamen silineceği vurgulanıyor. Güzel karşılanan bu haberle beraber merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Öte yandan bilinmeyenleri açıklayacağız. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.  Bakalım başka hangi cezai işlemlerdeki tutarlar silinecek zamanla öğreneceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir