Hasan Can Kaya Film Çekimlerine Hazırlanıyor! Ünlü İsimden İlk Defa Sinema Projesi!

0

Hasan Can Kaya, Konuşanlar programı ile tanınmakta. Ünlü isim, komedyenlik konusunda farkını ortaya koydu. Uzun süredir reyting rekorları kıran program, hem Youtube hem de EXXEN’de bir hayli ilgi gördü. Dolayısıyla sosyal medyanın göz bebeği haline gelmiş durumda. Şimdi ise ünlü komedyenin yeni bir film çalışması içerisinde olduğu ortaya çıktı. Kendisinin hangi yapım ile karşımıza çıkacağı ise merak ediliyor. Sinema dünyasına ilk defa kendi projesi ile adım atacak olması şaşırttı.

Senaristlik Yapıyordu

Pek çok yapımda senaristlik yapması nedeniyle adından söz ettiren Hasan Can Kaya, bu noktada dikkatleri üzerine çekmekteydi. Şimdi ise kendi projesi için çalışmalara dahil olacak. Dolayısıyla Konuşanlar’daki başarısından sonra yepyeni bir sinema projesi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Çok Aşk Filmi Geliyor!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın yeni filminin adı Çok Aşk olarak açıklandı. Bu gelişme ile birlikte kendisiyle ilgili bilinmeyenler gözler önüne serilecek. Filmde kimlerin oynayacağı ve nasıl bir yapım ile karşımıza çıkacağı ise zamanla belli olacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir