Darmaduman Dizisi Bomba Gibi Geliyor! Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

0

Darmaduman dizisi için büyük hazırlık başladı. Fox TV’de ekrana gelecek olan dizide öyle isimler yer alıyor ki duyunca şok olacaksınız. Son zamanlara damgasını vuran dizi başta olmak üzere çeşitli detaylar da yanıt bulacak. Öte yandan hangi diziden uyarlandığını duyduğunuzda çok şaşıracaksınız.

Darmaduman Hangi Diziden Uyarlandı?

Darmaduman dizisi, bir döneme damgasını vurmuş olan Beverly Hills’den uyarlanmıştır. Dolayısıyla bomba gibi bir yapımın geleceği bilgisini iletebiliriz. Üstelik buna göre de oyuncu kadrosu seçildi. Son zamanların popüler isimleri başta olmak üzere tecrübeli oyunculara da yer veriliyor.

Darmaduman Dizi Oyuncuları

Darmaduman dizisinde kimlerin oynayacağı merak ediliyordu. Bu soru yanıt bulmuşa benziyor. Nur Fettahoğlu. Meral Çetinkaya, Metin Coşkun, Necip Memili,Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora’nın dizide yer alacağını belirtelim. Böylelikle başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosu, reytinglerde de önemli bir atılıma sahip olacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir