Müge Anlı ve Kıvanç Tatlıtuğ Arasındaki Tesadüf Şaşırttı!

0

Müge Anlı, geçtiğimiz aylarda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirdi. Bu gelişmeden sonra ünlü isimle ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ’un benzerliği büyük ses getirecek. Öte yandan bizleri hangi gelişmeler bekliyor? ATV’de program sunmakta olan Müge Anlı’nın eşi olarak bilinen Şinasi Yüzbaşıoğlu, yine gündemdeki yerini aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Ortak Yönü Nedir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu’nu Kıvanç Tatlıtuğ ile ortak yönü yanıt buldu. İkisinin de Adana doğumlu olduğu biliniyor. Bu gelişme sonrasında pek çok kişi şaşırdı. Sosyal medyada ise bazı magazin sayfalarının paylaşım yaptığı görüldü. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 25 Haziran’da evlendi. Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu Adana doğumlu ve 58 yaşındadır.

2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne atanan Yüzbaşıoğlu, daha önce Adana Emniyet Müdürlüğü’nde görev almıştır. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Geçmiş dönemlerde Adana’da da aynı görevde bulunmuştur.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir