Kurtlar Vadisi Başlayacak Denildi! Yeni Gelen Duyuru İse Çekimler İptal Olduğu Yönünde Oldu!

0

Kurtlar Vadisi çekimleri ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Pek çok kişinin yakından ilgilendiği bu gelişme neticesinde dizinin çekimleri iptal olabilir. Necati Şaşmaz geçtiğimiz günlerde açıklama yapmıştı fakat geldiğimiz durum gösteriyor ki dizinin çekim işleri biraz zor.

Oyuncu Kadrosu Oluşturmak Zor!

Ali Eyüboğlu, dizinin eski senaristlerinin artık olmadığından söz etti. Öte yandan Necati Şaşmaz ve arkadaşlarının kaleminin ise yeterli olmadığını düşünüyor. Film senaryosunda kendileri yazmıştı ve gişelerde iyi sonuç alamadılar. Öte yandan açıklamalarını sürdürürken önemli ifadeler kullandı.

Kurtlar Vadisi Başlayacak mı?

Kurtlar Vadisi’nin başlayıp başlamayacağına ilişkin Ali Eyüboğlu: “Kurtlar Vadisi dizisinin tekrar çekilme ihtimalinin zayıf olduğunu düşünüyorum. Açık kanalların hiçbirisi bu parayı veremez. Çünkü, maliyeti çok yüksek bir diziydi. Zengin bir oyuncu kadrosu vardı. Ama Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu’yu yazan ellerin çoğu yok artık. Kurtlar Vadisi’nde bir şey işlendiği zaman gerçek oluyordu. O birikim ve akıl kalmadı.

Sadece Necati Şaşmaz ve arkadaşlarının yazacağı bir senaryonun, iki film çektiler bence iki film de başarısız oldu. Dizisi popüler olan bir yapımın filmi hayal kırıklığı gişede. Ben, o kadronun kurulmasının olanaksız olduğunu düşünüyorum. Kimleri alabilecek oraya?” açıklamasını yaptı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir