Kardeşlerim Dizisi Reytinglerini Asiye ve Doruk'a Borçlu! Onlar Olmasa Vay Dizinin Haline!

0

Kardeşlerim dizisinin reytinglerde geldiği son durum dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu dizide bizleri neler beklemekte? ATV’deki diziye dair çeşitli ifadelere yer verilecek. Son zamanlara damgasını vuran dizide oyuncu ayrılıkları yaşansa da reytingler iyi bir şekilde seyrediyor. Öte yandan dizinin nasıl bu kadar başarılı olduğu üzerine sorular soruldu.

Kardeşlerim Reytingleri Yükseldi

Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk arasındaki ilişkinin güzelliği reytingleri ekliyor. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri hangi detayların beklemekte olduğunu sizlerle paylaşıyor olacağız. Özellikle de dizinin içerisinde bulunduğu duruma bakacak olursak izleyiciler halinden fazlasıyla memnun.

Kardeşlerim 68. Bölümde Olanlar

“Sevgi’yi depoda rehin tutmakta kararlı olan Şevval, büyük bir gerginlik yaşarken, mahallede hiç iş yapamaz halde olan Şengül ve Gönül, çaresizce ne yapacaklarını düşünmektedirler. Ahmet, Akif’in kurnaz oyununa darbe vurmak için büyük bir fırsat yakalarken, Berk ve Sarp kendi aralarında bir iddiaya girerler. Ahmetlerin evinde yapılan barbekü partisinde çocuklar arasındaki ipler iyice gerilirken, Akif’in yaptığı hamle, herkesi şoka uğratır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir