Konut Sektöründe Daire Fiyatlarından Düşüş Haberi Geldi! Fiyatlar Ne Kadar Düştü?

0

Konut sektöründen gelen haberlerle birlikte daire fiyatlarının iyice düştüğü belirtiliyor. Bu noktada dairelerin güncel değerlerinde ortalama %10’luk bir düşüş olduğu ifade edildi. Peki ya önümüzdeki aylarda bu düşüş devam edecek mi yoksa farklı bir gelişme mi yaşanacak?

Daireler Neden Değer Kaybediyor?

Konut satın almak isteyenlere bu düşüşü fırsat olarak nitelendirmekte. Zira hali hazırda TOKİ Sosyal Konut Projesi kapsamında milyonlarca vatandaş kuraları bekliyor. Kuralar sonuçlandıktan sonra hak sahipleri ödemelerini yapmaya başlayacak. Ev sahibi olmak isteyenler, devlet ve TOKİ’nin iş birliği ile hazırlanan bu konutlar için başvuruda bulunmuştu.

TOKİ’den Sonra Piyasa Düzelebilir

Piyasadaki durgunluğun TOKİ’den gelecek kura haberi sonrasında düzelebileceği vurgulanıyor. Pek çok emlakçının piyasaları bu gelişmeye bağladığı belirtildi. Milyonlarca vatandaşın hayalini kurduğu ev sahibi olma üzerine TOKİ Sosyal Konut Projesi önemli bir fırsat olarak nitelendirildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir