Gönül Dağı Oyuncusunu Geri Döndürecek O Hamle!

0

Gönül Dağı dizisinde daha önce oynamış olan bir oyuncu, ekranlara geri dönecek. Bu gelişme ile birlikte bizleri tam olarak neler bekliyor? Güncel detayları aktarırken bir yandan da merak edilenleri yanıtlayacağız. Söz konusu dizideki son durum ortaya çıkmak üzere. Sevilen yapıma hangi oyuncu geri döndü?

Ünlü İsim Geri Döndü!

Gönül Dağı dizisinde aktif olarak Berk Atan, Zümre Meğreli, Cihat Süvarioğlu, Eser Eyüboğlu, Hazal Çağlar, Ege Aydan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk ve Yavuz Sepetci oynamakta. Dolayısıyla oyuncu kadrosundaki bu detaya baktığımızda vakit çeşitli detaylar elde ediyoruz. Peki ya sevilen diziye kim döndü belli oldu mu?

Özlem Mert Köseoğlu Oynayacak

Elif Hemşire’nin annesi karakteri ile adından söz ettire ünlü oyuncu Özlem Mert Köseoğlu, dizideki yerini aldı. Kendisini artık daha fazla göreceğiz gibi gözüküyor. Güncel detaylar ve çok daha fazlasını aktarmaya devam edeceğiz. Merak ettiğiniz bir şey var ise sizlerle paylaşacağız.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir