Kızılcık Şerbeti'ne Kimler Katıldı? Oyuncu Kadrosu İyice Genişledi

0

Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti’ne hangi oyuncuların katıldığı merak ediliyor. Öyle ki son birkaç haftaya damgasını vurmasını beklediğimiz ünlü isimler, artık bu dizide oynayacak. Hatırlandığı üzere bildiğimiz kadarıyla dizide Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman oynamakta. Ancak başrol oyuncularının yanı sıra yeni başrollerin de diziye dahil olacağı belirtiliyor.

Kızılcık Şerbeti’ne Taze Kan!

Kızılcık Şerbeti dizisine katılan oyuncular açıklandı.Güncel gelişmelerle birlikte Serkan Tınmaz, Soydan Soydaş, Alara Özbey ve Murat Tavlı’nın dizide oynayacağı belirtildi. Bu noktada bizleri neler bekliyor sizlere güncel gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Reytingleri Uçuracak!

Bu oyuncu transferi hamlesiyle birlikte dizideki taşlar yerine oturmaya başladı. Hikaye eskisine göre çok daha net ve bu durum izleyicilerin dikkatini çekiyor. Son zamanlara damgasını vuran Kızılcık Şerbeti’nde bizleri başka nelerin beklediği zamanla daha da net ibr şekilde karşımıza çıkacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir