Balkan Ninnisi İçin Flaş Karar Verildi! Dizinin Final Yapması Bekleniyordu!

0

Balkan Ninnisi dizisi için alınan karar dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizinin final yapacağı belirtilmişti. 20. bölümü ile yayın hayatına veda edecekti. TRT’den gelen haberle birlikte herkes şok oldu. Çünkü güncel gelişmeler ışığında dizinin devamına karar verildi.

Dizi Final Yapmayacak!

Balkan Ninnisi dizisinin final yapmayacağı öğrenildi. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri tam olarak neler bekliyor paylaşacağız. Dizi, kaldığı yerden ekranlarda yer almayı sürdürecek. Birbirinden önemli oyuncuların başrolde oynadığı dizide bizleri tam olarak neler beklemekte? Bilinmeyenlerden bahsederken detayları da aktaralım.

Son Bölümde Neler Oldu?

Dizinin son bölümünde aşağıdaki olaylar yaşandı:

“Jovanka’nın yaralarını sarmak isteyen Ertan, Daniel’den kalanlara ulaşırken, kendi babasıyla ilgili hiç ummadığı gerçekleri öğrenir. Bu kez destek olma sırası Jovanka’dadır. Acısını kalbine gömüp Ertan’ın babasıyla ilgili sırları çözmesi için ona yardım etmeye başlar. Ertan, ölmüş bildiği babasından kalan izleri araştırırken, konakta Zafer ve Arif kavgası başlayacaktır. Ivana’nın hamile olması ve konağa dönmek istemesi ailedeki tüm dengeleri alt üst edecektir. Daniel’in ölümünü kabul edemeyen Elena ise acısını Nina’dan çıkarmaktadır. Tüm bu olanlardan etkilenip yolunu kaybeden Maria’nın elinden yine konak halkı tutacaktır…”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir