Kızılcık Şerbeti'nde Tepki Çeken Sahne Yaşandı! Kapalı Kadın İçin Kötü Konuşuldu!

0

Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti’nde yaşanan olaylar dikkat çekti. Dizide karakterlerden biri kapalı kadınları aşağılayacak sözler söyledi. Bu sahneden sonra izleyiciler sosyal medyadan diziye tepki gösterdi.

Kapalı Kadın İçin Kötü Konuştu

Kıvılcım karakteri, bir sahnede söylediği sözlerle tepkiye neden oldu. O sahnede Kıvılcım: “Seni başörtülü bir doktora getirdiler. Hemşire kapalı, doktor kapalı, çalışanlar kapalı, hastalar kapalı. Kaçıncı yüzyıldayız kadın doktora getirmek ne demek? Seni de kapatacaklar.” dedi.

Kızılcık Şerbeti Son Bölüm

“Ömer ve Kıvılcım çocuklarının arasındaki problemi çözmek için bir takım çözümler üretecek, bu aktiviteler sonucunda kendileri de yakınlaşacaktır. Kocası Mustafa’yı parlatmak isteyen Nilay’ın aklı yine hinliklere çalışacak, hem emeline ulaşamayacak hem de kayınpederi tarafından azarlanacaktır.

Evde yaşanan ve aralarında sorun olan konuları aşklarının güçleriyle aşan Doğa ve Fatih için her şey yoluna girmişken, Doğa’nın masumane yaptığı bir hareketi Ünal ailesi tarafından yine yanlış anlaşılacak, genç çift yeni bir krizin eşiğine gelecektir.

Pembe’nin, Alev’e yaptığı haksızlığı gidermek için harekete geçen Abdullah, sürpriz bir şekilde kendisini olayın içinde bulacaktır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir