Arka Sokaklar Eski Oyuncusu Mesut Komser'den Üzücü Açıklama Geldi! Diziden Neden Ayrıldığını Açıkladı!

0

Kanal D dizisi Arka Sokaklar’da oynayan ve Mesut’u canlandıran ünlü oyuncu Şevket Çoruh, diziden neden ayrıldığına yönelik önemli bir açıklamaya imzasını attı. Başarılı oyuncudan gelen ifadede önemli detaylar verildi.

Şevket Çoruh Neden Ayrıldı?

Şevket Çoruh, diziden neden ayrıldığına yönelik önemli bir açıklama yaptı. Kendisine sorulan soruya cevap veren ünlü isim, “Tabi ki çok önemli ama 17 yıl sonra neden ayrıldın cümlesi birazcık şey geliyor bana… Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Ki pandemi dönemi, 19 ay tiyatro öksüz kaldı. Kapalı kaldı ve orayı tekrar toparlamam gerekiyordu. Birçok sebebi var ama dediğim gibi ben de yoruldum. Aslında çok sevdiğim bir karakter olmasına rağmen…

Asıl sebep de bu aslında. Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek… 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için.” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir