Kızılcık Şerbeti'nde Oyuncunun Ayrılığı Kesinleşiyor! Show TV Dizisinde Veda Kapıda!

0

Kızılcık Şerbeti’ndeki başrol oyuncu ayrılığı büyük ses getirecek. Ünlü ismin ekranlara vedası bekleniyor. Öte yandan dizide başka neler yaşanacak? Son zamanlara damgasını vuran yapımla ilgili bizleri nelerin beklediğini göreceğiz.

Evrim Alasya Ayrılabilir

Evrim Alasya’nın diziden ayrılabileceğine dikkat çekildi. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili bu iddia büyük ses getirdi. Çünkü oyuncunun dizide olduğu süre boyunca farkını ortaya koyduğu biliniyor. Şimdi ise ayrılık iddiaları her şeyi baştan aşağı değiştirecek.

Dizide Neler Oldu?

“Abdullah ve Pembe’nin, Alev’in ofisinde karşılaşmaları iki aile içinde de büyük fırtınalara sebep olacaktır. Özellikle Pembe’nin kocasına olan kırgınlığı kolay kolay geçmeyecektir. Kıvılcım hakkında dava açılacağını öğrenen Ömer, bu işi mahkeme salonlarına taşınmadan halletmeye çalışacak ve bunda da başarılı olacaktır. Doğa’nın babası Kayhan, Ünallar’a satmayı hedeflediği otel konusunda hüsrana uğrasa da pes etmeyecek, bu sefer damadı Fatih üzerinden yeni ataklara kalkışacaktır. Nursema ve Umut arkadaşlığı Nursema’nın tüm çekingenliğine rağmen filiz vermeye başlayacaktır. Kısa bir süre önce doktor konusunda kriz yaşandığı için Doğa artık bu yolda ne annesine ne de kayınvalidesine sormadan yalnız yürümeye karar verir. Ancak aldığı tek karar bu değildir. Doğa’nın kimseye haber vermeden okula tekrar başlaması yeni olayları tetikleyecektir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir