Teşkilat Dizisinde Zehra Öldü mü? Deniz Baysal Yurtçu Diziden Ayrılacak mı?

0

Teşkilat dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki sevilen yapımda bir ayrılık meydana gelebilir. Ünlü oyuncu ekranlara veda mı edecek? Başrolde Murat Yıldırım ile birlikte harika partner olmuşken diziden ayrılması izleyicileri üzecektir.

Deniz Baysal Yurtçu Gidiyor mu?

Zehra karakter ile gönüllerde taht kuran Zehra Baysal Yurtçu, izleyicilerin dikkatini çekiyor. Oyuncunun ayrılacağına yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Ancak bu açıklama sosyal medya sayfalarından geldiği için dikkate alınmadı. Magazin sayfalarının asılsız haberi de olabilir. Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun ve Yunus Emre Yıldırımer’in oynadığı dizide ayrılık yaşanması izleyicileri etkileyecektir.

Teşkilat Son Bölüm Özeti

“Zehra, ekibi deşifre edenin kim olduğunu öğrenmiştir ancak bu bilgi, onu ölümün kıyısına getirir. Savaşı başlatan Efkar, Ömer’in ‘Hasan Atmaca’ sorgulamalarıyla karşı karşıya kalınca iplerin kopmak üzere olduğunu fark eder. Korkut’un ise uzun zamandır kaçtığı meseleyle yüzleşme vakti gelmiştir. Ekip haini bulmak için çalışırken; Ömer, Zehra’yı hayatta tutmak için amansız bir mücadeleye girişir. Bu durum Ömer ve Zehra arasında ilk defa bir kırılma yaşanmasına sebep olurken, ekibi deşifre eden hainin hedefinde Zehra vardır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir