Tozluyaka'da Dolunay Soysert Diziden Gidiyor mu? Derya'nın Ameliyatı Kötü Geçmiş Olabilir!

0

Fox TV dizisi Tozluyaka’da güncel detaylara yer verildi. Sevilen yapıma dair bizleri neler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran dizi ile ilgili billinmeyenler ortaya çıktı. Öyle ki dizide şok etkisi yaratacak bir gelişmeye imza atıldı.

Derya Diziden Ayrılacak mı?

Dolunay Soysert’in hayat verdiği Derya karakteri diziden ayrılacak mı? Bu şok eden gelişmenin hemen ardından dizi ile ilgili bilinmeyenler de yanıt buldu. Son zamanlara damgasını vuran dizide son yaşananları anlatıyoruz.

Tozluyaka’da Neler Oldu?

“Berk’in Mavi’ye yakınlaşması Ali’yi git gide daha da rahatsız etmeye başlar. O rahatsız oldukça Berk hamlelerini arttırır.

Önder’e kırgın olan Derya mesafe koymaya kararlıdır ama ameliyat günü gelip çatınca ilk görmek istediği kişi Önder olacaktır. Her şeyden habersiz olan Önder ise Çağrı ve Zeyno’nun Nesrin’le kendisine hazırladığı çöpçatanlık planlarından habersiz Derya’ya kendisini affettirme derdindedir. Kenan apar topar Derya’yı ameliyat için baskılarken, Berk babasının planlarının ölümcül olacağını düşünür. Derya’yı kurtarmalıdır ama Kenan buna kolay kolay izin vermeyecektir.

Gerçekleri öğrenen Önder, Derya’nın ameliyatına engel olacak mıdır?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir