Ego Dizisi Ekranlara Geliyor! Ego Dizisinin Başlama Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Detayı Geldi!

0

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün yazdığı FOX’un yeni dizisi “Ego”nun çıkış tarihi belli oldu.

5 Şubat Pazar günü ekran serüvenine başlayan dizinin oyuncu kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi başarılı isimler katılıyor.

YENİ PROMOSYON İLE HEYECANLI!

Her bölüm heyecanın katlanarak artacağının sinyallerini veren ‘Ego’da dün akşam yayınlanan tanıtımla; Erhan (Alperen Duymaz) ve Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerini çok seven ve en büyük beklentileri evlenip mutlu bir yuva kurmak olan nişanlı bir çifttir.

Erhan’ın trajik aldatmacasıyla günlük hayatları alt üst olur ve Erhan, ödemesi çok zor olacak borçlarla karşı karşıya kalır. Erhan’ın iş gezisinde birlikte aradıkları ve aldıkları bu mesajla hayatları ve psikolojileri alt üst olur. Ödeyemeyeceği borçlar hayatını kabusa çevirirken, Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) teklifi hayatını sonsuza dek değiştirecek…

“Ego” 5 Şubat Pazar günü saat 20:00’de yayınlanacak. FOX’ta ilk bölümüyle.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir