Kızılcık Şerbeti Senaristi izleyicileri Resmen Tokatladı!

0

Laik bir aile ile muhafazakar bir aile arasındaki ilişki evlilik bağıyla giderek derinleşirken ortaya çıkan yeni durumlar izleyicilerin merakını artırıyor. Melis Civelek çok başarılı bir senaryo akış süreci geçirdiğini çok iyi reytinglerle kanıtladı.

Evrim Alasya Ve Barış Kılıç‘ın Canlandırdığı Kıvılcım Ve Ömer Sahnesi Olay Oldu!

Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın oynadığı Kıvılcım ve Ömer sahneleri izleyenleri heyecanlandırmaya başladı. İkinci bahar olarak adlandırılan bir dönemde bu iki karakterin aşk denemesi izleyicilere yeni bir dönem şansı sunuyor. İki usta oyuncunun güçlü uyumu ve etkileyici performanslarıyla Kıvılcım ve Ömer, Kızılcık Şerbeti dizisinde artık hikayenin sürükleyici isimleri oldular.

Kızılcık Şerbeti Dizisin 10. Bölümünde Neler Yaşanacak ?

30 Aralık Cuma günü yayınlanan dizinin 10. bölümünde Kıvılcım ve Ömer’in yakınlaşması ve güçlü bir aşk duygusunun yayılmasının ardından 11. bölümde hava soğuk olacak. Senarist Melis Civelek, aşk macerasını bekleyen izleyicilerin suratına tokat atacak gibi görünen bir sahneyle herkesi coşturacak.

Yeni bölüm tanıtımında Ömer’den boşanmaya çalışan eşi Leman’ın gelmesiyle her şey bir anda değişecek. Ömer ve Kıvılcım arasında gerilim yükselir. Kıvılcım ve Ömer yemekteyken herkes aşk rüzgarlarını beklerken bambaşka bir dram yaşanıyor. Onu kocasını baştan çıkarmaya çalışan bir kadının yerine koyan Kıvılcım’ı Leman’ın dövmesiyle hikayede büyük değişikliklerin olacağı anlaşılmaktadır. Senarist Melis Civelek bu sahneyle büyük olayların ilk sinyalini vermiş oldu. Kıvılcım ve Ömer’in bu tokattan nasıl kurtulacağı bilinmez ama Leman’ın tokadı, aşkın naifliğini görmek için sabırsızlanan seyircilerin suratına gerçekten de tokat gibi oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir