Yılbaşı Akşamı Reyting Birincisi Olmak İsteyen O Ses Türkiye Programını Gönül Dağ Dizisi Alt Üst Etti!

0

Yılbaşı gecesi ünlü isimlerin şarkılar söylediği, birbirinden güzel elbiseleriyle izleyenleri büyüleyen, jüri üyelerinin çeşitli esprilerle renklendirmeye çalıştığı O Ses Türkiye programı bir klasik olmaya başladı. TV8 ekranında yayınlanan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı program 2022’yi bitirip 2023’e girdiğimiz gecede de iddialıydı.

Ancak reyting sonuçları seyircilerin Gönül Dağı dizisini izlemeyi tercih ettiğini gösterdi. TRT1 ekranlarında 3. sezonuna başarıyla devam eden dizinin yılbaşı başarısı ise göz dolduruyor. O Ses Türkiye gibi iddialı bir rakibi karşısında Gönül Dağı dizisi tüm izleyici kategorilerinde açık farkla birinci oldu. O Ses Türkiye ise tüm izleyici gruplarında iyi reytingler elde ederek 2. oldu.

Gönül Dağı Neden Bu Kadar Tutuldu?

Sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosuyla Gönül Dağı, ülkemizin çok önemli meselelerine işaret ederken yeni sezonda da gençleri motive etmeye ve girişimciliğe yönlendirmeye devam edecek.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz’in üstlendiği, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Gönül Dağı’nın Dağ Gibi Oyuncu Kadrosu!

Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun paylaştığı Gönül Dağı dizisi 81. bölüm ilk fragmanı 7 Ocak Cumartesi günü saat 20:00’de TRT 1’de yayınlanacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir