90'lı Yıllarda Parmak Hareketiyle Ekranlara İz Bırakan Sunucu Saadettin Teksoy Geri Dönüyor!

0

“Ben Sadettin Teksoy’um” sahnesiyle ve parmak hareketiyle anılan Saadettin Teksoy, yıllar sonra ekranlara geri döndü. Keten kabanlarıyla tanınan Teksoy, Güldür Güldür Show’un yılbaşı özel programına konuk oldu.

EKRANDA YILLAR SONRA

Bir aile evinde gizemli kara deliğin ortaya çıktığı skeçte rol alan Sadettin Teksoy, unutulmaz sarı montuyla ve “Ben Saadettin Teksoy’um” sözleriyle seyirci karşısına çıktı. Öte yandan 70 yaşındaki Teksoy’un değişmeyen imajı da dikkatlerden kaçmadı.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW’UN ÖZEL KONUKLARI KİMLERDİ?

Show TV’nin Güldüren Sel Eğlence Yarışması Güldür Güldür Show 2023 yılbaşı özel bölümüyle seyircisini şaşırtmaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçıların yer alacağı programla ilgili tüm bilgileri derledik. Detaylar burada… Güldür Güldür Show’un Yılbaşı Özel Bölümünde; Sagopa Kajmer-Ramiz, Levent Yüksel, Aleyna Tilki, Devrim Özkan, Sadettin Teksoy, İsmail Tunçbilek-Aytaç Doğan izleyenlere eğlenceli bir yılbaşı yaşatacak

Levent Yüksel, Aleyna Tilki, İsmail Tunçbilek-Aytaç Doğan ve Türkiye’nin en büyük hayran kitlesi Sagopa Kajmer ve Ramiz izleyenlere müzik ziyafeti yaşatırken, Devrim Özkan ve televizyon tarihinin fenomen ismi Sadettin Teksoy ise kahkaha dolu dakikalar yaşatacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir