Kızılcık Şerbeti Dizisinde Başrol Oyuncusu Sessiz Sedasız Diziden Ayrılıyor!

0

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayranlarını üzen haber erken geldi! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bir ayrılık yaşandı! Dizideki bu ayrılık hayranlarını şok etti! Fakat diziye veda eden isim kim oldu? Dizinin fragmanında ki büyük gelişmeler herkesi yeni bölümüne odakladı! Yeni bölümde büyük gelişmelerin ardı arkası kesilmedi!

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in yapımcılığını ise Faruk Turgut’un üstlenmiş olduğu, başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman ve Doğukan Güngör’ün yer almış olduğu “Kızılcık Şerbeti” sürprizler ile dolu bölümleriyle ilgi görmeyi devam ettiriyor.

Dizinin Yeni Bölümünde Büyük Gelişmeler!

Güzel reytingler alarak Cuma akşamları artık kendi kemiz seyirci kadrosunu oluşturmuş dizinin hikayesinde de aileler arası çatışmalar sürüyor. Fatih karakterinin, eşi Doğa’yı kendi istekleri doğrultusunda yaşamaya zorlaması ise kırılma noktası haline geldi. Kimsenin beklememiş olduğu bu ayrılık kararı da bu noktada açığa çıktı. Doğa, evden ayrılacak ve hikayede eşler arasında çatlak iyice büyümeye devam edecek.

Diziye Veda Eden İsim Kim Oldu?

Sosyal medyada da çok konuşulmuş dizi son bölümü ile Twitter’in TT listesinin ilk sırasında yaklaşık olarak iki saat boyunca yer aldı. Çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizinin her yeni bölümünde artık milyonlarca seyirci meraklandırıyor.

Yayınlanmış 10. yeni bölüm tanıtımı ile Kıvılcım’ı kurtarmaya Ömer’in geldiği açığa çıktı. Kıvılcım’ın, Ömer’e olan güvenini dile getirmiş olduğu anlar ekranlara yansıyorken tanıtımda Abdullah’ın, Fatih’e “Sen kimsin de hovardalık yapıyorsun” sözleriyle Doğa’nın evi terk ettiği anlar bir hayli dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor.

Sıla Türkoğlu’nun Doğa karakterindeki başarılı performansı her geçtiğimiz hafta daha çok konuşuluyor ve genç oyuncunun adına bir kariyer zıplaması yaşandığının söylenmesi mümkün.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir