FOX TV Yasak Elmana Dizisinin Sonunda Fişini Çekti! Yasak Elma Final Yapmaya Karar Verdi!

0

Pazartesi akşamları Fox TV ‘ nin çok beğenilen dizisi Yasak Elma dram dizisi olarak başlasa da giderek komediye doğru kaysa da dönen hikayesiyle çok fazla sevildi. Dizinin ilk iki sezonda bir anda değişmesi izleyiciler tarafından çok dikkat çekti.Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin her konuşmasının ve sahnesinin sosyal medyada absürtlük örneği olarak konuşulduğu dizide Şevval Sam’in canlandırdığı Ender karakteri de fenomen oldu! İkilinin sahneleri Youtube’da binlerce ve milyonlarca kez izlenirken, Yasak Elma dizisi 6 sezondur sürpriz ve sarsıcı gelişmelerle büyük bir keyifle takip ediliyor!

Yasak Elma Bu Sefer Final Yapıyor!

Diziyi takip edenler Yasak Elma’yı o kadar çok seviyorlar ki birçok oyuncu gelip gitmiş ve ana karakterlerin çoğu değişmiş, dizinin bittiğine inanmak istemiyorlar! Her sezon yepyeni olaylar ve karakterlerle izleyicilere farklı bir tat sunan Yasak Elma, ne yazık ki bu sezon sonunda final yapacak! Ancak seyirci bir şekilde dizinin biteceğini kabul etmek istemiyor, bu ilgi ve yüksek reytingler nedeniyle 7. sezonunda olması gerektiğine inanıyor! Şevval Sam’in 5. sezon sonunda ayrılacağı haberi gündeme gelince oyuncu, seyircilerin yoğun isteği üzerine 6. sezona ‘evet’ dedi.

İzleyiciler Dizinin Biteceğini Duyunca Olay Çıktı!

Şevval’in Sam’in bir sezon daha dizide oynamasını kabul etmeyeceğine dair şimdiden tahminler var! İzleyiciler şimdiden diziyi bitirme kararını sosyal medyada dile getirmeye ve bu vedaya hazır olmadığını söylemeye başladı bile! Sezon ortasında Eda Ece’nin Yasak Elma’ya yeniden vedalaştıklarını ve başka işlerde çalışmak istediğini söylemesi Yasak Elma’nın devam etme ihtimalini neredeyse sıfıra indirdi!Bu arada birkaç sezondur dizisini sürdürme mücadelesi veren Fox TV’nin eline altın yumurtayı koyan tavuk Yasak Elma’dan vazgeçmesi de can sıkıcı! Yasak Elma gibi yüksek reytingli bir TV şovuna veda etmek, en başından kötü bir karar olarak görülüyor!

Yasak Elma Dizisi 7 . Sezon Çıkma İhtimali Var Mı?

Bazı dizilerin 2. sezonda bile koruyamadığı ilgi ve reyting desteğini koruyan ve hatta zirveye çıkaran Yasak Elma, böyle devam etmesi halinde 7. sezonda da sadık izleyiciler tarafından tekrar izlenme ihtimali yüksek. Yine de dizinin final yapacak olması kimseye çekici gelmiyor! Ama her şeye rağmen final yavaş yavaş yaklaşıyor!

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir