Aldatmak Dizisinde Gerçek Bir Olay Yaşandı! Böylesini Ne Duysunuz Ne İzlediniz!

0

ATV ekranlarının sevilen dizisi Aldatmaca 17.bölümünün ardından ortaya çıkan gerçek ekrana yeni başlayanları bile şaşırttı. İşte o garip gerçek ve olay detayı…

Perşembe akşamının en dikkat çeken yapımlarından biri olarak reytinglerdeki iddiasını sürdüren yeni bölüm izleyenleri şoke etti. İlk bölümü 22 Eylül 2022’de yayınlanan Aldatmak dizisinin son bölümü büyük olayları ve gerçekleri öğrenince izleyenleri şaşkına çevirdi. Aldatmak dizisinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu üstleniyor. Senaristliğini Yıldız Tunç üstleniyor.

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Defne Samyeli ve Asena Girişken gibi önemli isimlerin rol aldığı Aldatmaca dizisinde deprem üstüne deprem yer aldı.

Uzun süredir sürpriz bir ismin ayrılığının tartışıldığı Aldatmaca dizisinde ortaya çıkan son gerçekler ise ağızları açık bırakacak. Aldatmak Yeşim’in canlandırdığı güzel oyuncu Asena Girişken’in Aldatmak dizisinden ayrılacağı bir süredir gündemde değildi. Yeşim’in komşusu Burcu’yu ölüme ittiği anlar öğrenilince Asena Girişken’den ayrılık kesinleşti.

Her ne olduysa son bölümlerde bile Yeşim karakteri kalıyor. Artık eşi Tarık Yenersoy, Yeşim’in büyük sırrını öğrenince ortalık gerginleşmeye ve rüzgar ters yönden esmeye başladı. Vahide Perçin’in canlandırdığı Güzide Yenersoy’dan gelen sert rüzgar akılları karıştırdı.

Evet Aldatma dizisinde ayrılıklar olması muhtemel ancak şimdilik bu ana veya yan karakterlerin isimleri gizli tutuluyor. Kısacası Aldatmaca serisindeki tüm kartlar yeniden çekildi ve ortalık karışacak dersek yalan söylemiş olmayız. Aldatmak dizisine veda edecek isimler belli olunca sizlerle paylaşmış ve araştırmış olacağız.

ATV’nin rekorlar kıran dizisi Aldatma’nın 18. bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de seyirciyle buluşacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir