Kim Milyoner Olmak İster'de Nefesler Tutuldu! Batu Alıcı 1 Milyonluk Ödülü Bu Akşam Alabilecek mi?

0

Kim Milyoner Olmak İster’de bu akşam vakti çok büyükbir heyecan olacak. Atatürk sorusunu doğru bir şekilde bilerek 1 milyonluk soruya gelen 20 yaşındaki Batu Alıcı’nın büyük dülü kazanıp kazanamayacağı herkesin merakında. Kenan İmirzalıoğlu’nun sundugu bu programda  yarışmada 1 milyon TL’lik soruyu cevaplama hakkı kazanan Batu Alıcı bu akşam vakti kazanırsa parayla neler yapacağını da açıkladı. Eğer Batu Alıcı sorudan geri çekilirse 400 bin TL kazanmış olacak. Kim Milyoner Olmak İster ve 1 milyonluk soru heyecanı saat kaçta?

1 Milyonluk soru ne olacak acaba ?

Herkes soluksuz kaldı ve bu 1 milyon tl lik sorunun cevabını merak ediyor. Kim Milyone Olmak İster?’ de çok fazla heyecan olmuştu. 20 yaşındaki Batu Alıcı büyük pata ödülü için bu akşam vakti yarışacak. Yarışmacı soruya doğru cevaplar ise 1 milyon tl kazanacak ve bir milyoner olacak eğerki yanlış cevap verirse 30bin tl kazanıcak.

1 MİLYONLUK SORU AÇILDI MI?

  Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Mustafa Kemal Atatürk sorusuna verdiği cevapla yarışmanın bir üst turuna çıkan Alıcı bu akşam 1 milyonluk soruyu açtıracak. Batu Alıcı, “Yarışmaya katılma fikri aklımda yoktu. Arkadaşım yarışmaya katılmamı istedi. Yarışmada oraya kadar gelmeyi beklemiyordum. Devam ettim, soruları görünce ve mantık yürütünce çekilmek istemedim. Aklımda baraj sorularını gördükten sonra çekilmek vardı, riske atmamak açısından…” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunmuş olduğu bu programda Mustafa Kemal Atatürk le alakalı bir soru bulunmaktaydı. Bu soruyu da doğru cevaplayıp bir üst tura yükselen Batu Alıcı bu akşam 1 milyonluk soruyu açtırıcak. Batu alıcı şu şekilde konuştu: “Yarışmaya katılma fikrim aklımda yoktu”. Arkadaşım yarışmaya başvurmamı istedi. Yarışmada buraya kadar yükselmemi beklemiyordum. Soruları görünce ve mantık yürütünce riske atmamak için baraj sorularında çekilmeyi düşünüyordum. Aklımda baraj soruları gördükten sonra kaçmak vardı riske atmamak için.

“1 MİLYON LİRA BENİM OLURSA”

‘1 milyon lirayı kazanırsan ne yapacaksın?’ sorusuna 20 yaşındaki genç isim, “O parayı eğitim hayatım için kullanacağım. Ama alabilirsem güzel bir tatile de çıkarım. Aklımda bir yer yok ama belki Kıbrıs olabilir” yanıtını verdi.

‘1 milyon lirayı alırsan neler yapacaksın?’ sorusuna 20 yaşındaki genç adam , “O parayı eğitim hayatım için kullanacağım. Ama alabilirsem güzel bir tatile de çıkarım. Aklımda bir yer yok ama belki Kıbrıs olabilir” dedi.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER KAÇTA?

“Kim Milyoner Olmak İster ve 1 milyonluk soru coşkusu saat kaçta” sorusu da şüphe uyandırıyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun oynattığı yarışma 11 Aralık Pazar 2022 tarihinde saat 20.00’de başlayacak.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir