2023 O Ses Türkiye Yılbaşı Jürileri Açıklandı! Hadise'nin Olmaması Büyük Tepki Çekti!

0

Her sene birbirinden ünlü adların geldiği yılbaşı özel programın jürileri belli oldu.31 Aralık Cumartesi akşam vakti ekranlarda olacak olan O Ses Türkiye yılbaşına özel bölümüyle seyircileri eğlendirecek. Tv8 yayınlarında ekranlarda olacak olan O Ses Türkiye her yıl olduğu gibi Türkiye’yi ekranlara bağlayacak.

2023 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümünde Yer Alan Jüriler

Televiyon yayınlarının ses yarışması yıldız isimlerinin müzik performansını seyircilere sunan O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün jürilerinin arasında yer alacak isimler belli oldu. Çok sevilen programda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan bitirim dörtlüsü yarışmacılara puanlayacak. Jüri, bu özel günde birbirinden farklı ünlü adları için dönecek ve en çok beğendikleri yarışmacıları kendi özel takımlarının içinde bulundurmaya çalışacak.

İzleyiciler Hadise’nin Olmamısından Çok Şikayetçi!

Jüriler arasında Hadise’nin bulunmaması bütün dikkati üstüne çekti, sosyal medyada olaylara sebep oldu. Neden Hadise’nin olmadığı çok büyük bir sır gibi saklanıyor. Ama izleyiciler Hadise’nin olamamasına çok üzgün.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir