Camdaki Kız Dizisi Oyuncusu Hayri'nin ipini Çektiler! Son Bölümde Yaşananlar Her Şeyi Belli Etti!

0

Camdaki Kız dizisindeki güncel gelişmeler ve detaylar paylaşıldı. Kanal D dizisine dair merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Öyle ki sevilen yapımda Hayri karakterinin ayrılacağı iddia ediliyor. Bu nedenle büyük bekleyiş sürmekte. Peki ya dizide gerçekten de ayrılık olacak mı?

Hayri Eşyalarını Topladı Gidiyor!

Nalan’ın konağa dönme konusunda ikna olması üzerine Hayri’nin eşyalarını toplayarak bulunduğu yeri terk etmesi şaşırttı. Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği karakter için büyük son geldi çattı. Başarılı oyuncu diziden ayrılabilir.

Camdaki Kız Son Bölümde Yaşananlar

“Kendine ait bir ev tutmak için Muzo’dan yardım isteyen Nalan; ondan beklenmedik bir cevap alır. Feride, Nalan’ı eve döndürmek ve Hayri’yle ayırmak için yeni bir plan yapar. Cavit, Cana’yı köşeye sıkıştırır. Rafet ise öğrendiklerinden sonra Hayri’nin işine son verir. Nalan’ı çok zor bir karar beklemektedir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir