Camdaki Kız Dizisinde Yaşanan Olaylar Yüzünden RTÜK Harekete Geçti! Dizi Yayından Kalkabilir!

0

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisi hakkında uyarıldı. Şahin, RTÜK’ün uyarılarını dikkate almayan her türlü yapımın peşine düştüklerini açıkladı, özellikle Girl on the Glass’ın yayıncısı.

Gülseren Budaıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan, başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız dizisi için RTÜK’ten dikkat çekici bir açıklama geldi. RTÜK Başkanı Şahin, uyarılarını dikkate almayan televizyon yapımlarının daha yakından takip edileceğini açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURULUR

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kasırgadaki Kız dizisinin editörü başta olmak üzere Üst Kurulumuzun uyarılarını dikkate almayan ve ciddi provokasyonlara neden olan tüm yapımları takibe başladık. Vatandaşlarımızdan tepkiler.”

Daha önce Camdaki Kız dizisi için Kanal D’ye yaptırım kararı alan RTÜK, “Dizideki gayrimeşru ilişkiler üzerinden yaratılan hikayeyi Türk toplumu kabul edemez” dedi. Ayrıca dizideki “Nalan” karakterinin annesi tarafından baskı ve kontrol altında tutulduğu ve sürekli psikolojik bazen de fiziksel şiddete maruz kaldığı sahnelerin olduğu belirtildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir