Recep İvedik 7 Hem Sosyal Mesaj Verdi Hemde Kemal Sunalı Hatırlattı! Takipçileride ikiye Bölündü!

0

Şehir hayatından sıkılan ve kırsala gitmeye karar veren Recep İvedik’in maceralarını anlatan Recep İvedik 7, sosyal medyanın da gündeminde. Şahan Gökbakar’ın çok konuşulan filmi hakkında yorumlar yağarken, Mahsun Kırmızıgül’den dikkat çeken bir yorum geldi. İşte Recep İvedik 7 ile ilgili bazı yorumlar…

Şahan Gökbakar’ın merakla beklenen filmi Recep İvedik 7 Disney+’ta gösterildi. Şehir hayatından sıkılan ve köy hayatını seçen Recep İvedik’in maceralarını konu alan film sosyal medyada gündem oldu.

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLEN YORUM

Kırmızıgül yaptığı paylaşımda, Şahan yeni filmi Recep İvedik 7 ile yeni bir döneme imza attığı komedi çalışmalarından çok farklı bir filmle karşınızda.Kemal Sunal’ın filmlerini denedim. Son yıllarda komedi dünyasında izlediğim en cesur film. Dinle, hikayeler sana çok tanıdık gelecek” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir