Kardeşlerim Dizisine Veda Edecek İsim Belli Oldu! ATV'den Kim Gidiyor?

0

ATV dizisi Kardeşlerim’den hangi oyuncunun ayrılacağı merak konusu haline geldi. Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete’nin oynadığı dizide bizleri neler bekliyor? Son dakika gelişmesi ve dahasını paylaştık. Sevilen yapımda ayrılıklar üstü üste gelmeye başladı.

Tolga Diziden Ayrılıyor!

Berk Ali Çatal’ın hayat verdiği Tolga karakteri için yolun sonu gözüktü. Oyuncunu diziden ayrılacağına yönelik bilgi iletildi. Çünkü kendisi yeni bir yapımda oynayacak. Üstelik sözleşmesi de hazır. Peki dizinin son bölümünde neler yaşandı? Detaylarıyla birlikte aktarıyoruz.

Kardeşlerim Son Bölümde Olanlar

“Sarp’ın yaralanması, Ahmet ve Ömer cephesinde önemli gelişmeler yaşanmasına neden olurken, Akif de Ayla’nın aldığı ses kaydını imha etmek için çabalar. Asiye ve Doruk tutuklanma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken; Orhan, Eren ailesini çok sevindirecek sürpriz bir karar alır. Nebahat, Doruk’u Asiye’den uzaklaştırmak için farklı yollar denemeye devam ederken, Ömer’le kardeşlik bağı gün geçtikçe daha da güçlenen Yasmin’in Asiye’ye karşı yaptığı hamle hiç beklenmedik bir sonuca sebep olur.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir