Buse Varol Eşi Alişan İle Gene Gündeme Bomba Gibi Oturdu! Kıskananlar Çatladı!

0

Ünlü şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol sahneye çıkarak “Devlerin Aşkı Harika” şarkısını seslendirdi. Buse Varol’un sahne alıp şarkı söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu. Buse’nin Varol’a şarkı söylediği anlar sosyal medya kullanıcıları tarafından yorumlanırken, Varol’un performansı tepki topladı.

Ünlü oyuncu Buse Varol, eşi Alişan ile sahneye çıktı ve ‘Devlerin Aşkı Harika’ şarkısını seslendirdi. Buse Varol’un ortaya çıkışı kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başarırken, kullanıcılar adeta ikiye bölündü. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı performansı beğendiğini söylerken, bir kısmı da Merve Boluğur’un performansına benzetti.

2018 yılında şarkıcı Alişan ile dünya evine giren Buse Varol, önceki gün eşinin sahne aldığı seyirciler arasında yerini aldı. Alişan’ın ağabeyi Selçuk Tektaş’ın koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirmesinin ardından ikili, evliliklerinin üzerindeki kara bulutlarla zor günleri geride bıraktı. Alişan, eşi Buse Varol’u sahnesine davet ederek birlikte şarkı söylemeyi teklif etti. Eşinin ricasını kırmayan Buse Varol, mikrofonu alarak “Devlerin Aşkı Harika” şarkısını söyledi.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNÜYOR

Buse Varol’un eşinin sahnesinde şarkı söylediği anlar sosyal medyayı ikiye böldü. Varol’un şarkı söylediği anlar için sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce yorum yapıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Alişan’da sesin daha güzel” yorumunda bulundu. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise “Buse Boluğur” yorumunu yaptı. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı, “Banyoda şarkı söyleme şeklim gibi” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir