Gönül Dağı Dizisinde Üzen Ayrılık! Bu Veda Akıllara Dilek'i Getirdi!

0

Gönül Dağı dizisindeki ayrılıklar büyük ses getiriyor. Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Hazal Çağlar ve Eser Eyüboğlu’nun başrolde oynadığı dizideki son gelişmeler belli oldu. Peki ya dizide bizleri neler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran yapımda bir isim daha gitti.

Erkan’ın Aşkı Yarım Kaldı!

Taner’in yeğeni Erkan, aşık olduğu kıza defalarca açılması ve zorluklar çıkarması nedeniyle tepki çekti. Erkan, sevdiği kızın ailesiyle birlikte kasabadan gitmesiyle şok oldu. Onun yüzünden gittiklerini söylemeleri de şaşırttı. Dizinin yeni bölümündeki bu ayrılık akıllara Taner’in Dilek’i izlediği zamanları getirdi.

Gönül Dağı Son Bölüm Özet

“Fezai’nin gizli sevdası ortaya çıkar. Acilen para bulması gerekmektedir. Fezai, Selami’ye gider ancak onda da para yoktur. İkili aralarına Ramazan’ı da katarak Fezai’nin Afyon’da yaşayan babasından para istemeye karar verirler. Fezai ihtiyacı olan parayı bulabilecek midir? Selma Öğretmen, burs sınavına girecek olan öğrencilerinin bir engel yüzünden sınava giremeyeceğini öğrenir. Öğrencilerinin sınava girebilmesi için mücadele eden Selma Öğretmen’in yardımına Taner ve Veysel koşar. Üçlü öğrencileri sınava yetiştirebilecek midir? Hüseyin ve Muammer, kasabalılara yaptıkları oyuna devam ederken kasabalıların ortaklaşa aldığı bir kararla karşılaşırlar. Kasabalılar iki kardeş için ne yapacaktır? Halime, hastaneye yatıp tedavi olmaya başlamıştır. Halime’nin tahlil sonuçlarını gören Kenan’ı zorlu bir süreç bekler. Halime’nin ameliyatı nasıl sonuçlanacaktır?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir