Kardeşlerim Dizisinde Seyirciyi İsyan Ettiren Karar! Kardeşlerim Dizisinde Neler Oluyor

0

Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete’nin başrolde oynadığı dizi ile ilgili bir karar verildi. Bir süredir konuşulan karara ilişkin her şey netleşti. Dolayısıyla dizinin ne zaman final yapacağına dair sorular da yanıt buldu. Öte yandan diziden ayrılması beklenen bir oyuncuya dair çeşitli ifadelere yer veriliyor.

Diziden Kim Ayrılacak?

Kardeşlerim dizisinde şok etkisi yaratacak bir ayrılık bizleri bekliyor olabilir. Diziden tam olarak kimin gideceği soruluyor. Bu doğrultuda önemli açıklamalara yer verildi. Diziden ayrılması beklenen isim Süsen karakterine hayat veren Lizge Cömert olarak açıklandı.

İzleyiciler Bunu Beklemiyordu!

Kardeşlerim dizisinde rol alan Lizge Cömert’in ayrılmasını hiçbir izleyici beklememekteydi. Ömer Süsen aşkı ise burada son bulmuş olacak. Peki ya ATV dizisinde bizleri başka neler bekliyor? Güncel gelişmeler dahilinde merak edilenler aktarılacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir