FOX Bir Dizisini Daha Bitirme Kararı Aldı!

0

Fox TV’de ekrana gelen bir dizi daha final haberiyle çalkalandı. Dizinin bir süredir ekranda olduğu biliniyor. Ancak gelen son haberle birlikte final kararı verildi. Peki ya reytinglere yenik düşen dizinin adı nedir? İzleyiciler bu habere fazlasıyla üzülecek gibi gözüküyor.

Darmaduman Final Yapacak

Darmaduman dizisi için final kararı veriliyor. Sevilen yapımın ekranlara veda edeceği belirtildi. Bu karar sonrasında kaçıncı bölümde sona ereceği de açıklanacak. Evimiz Hollywood’da dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelmişti. Ancak gelinen noktada dizi beklentileri tam olarak karşılayabilmiş değil.

Darmaduman Ne Zaman Bitiyor?

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora’nın oynadığı dizinin 9. bölüm ile final yapacağı öğrenildi. Bu kadar erken final yapması bir noktada hayal kırıklığı yaratsa da dizinin geldiği konum dikkat çekti. İzleyicilere kaliteli bir deneyim sunduğunu da belirtelim.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir