Kahveye Yüzde 30 Zam Geldi! Kahve Fiyatları Ağızların Tadını Kaçırdı!

0

Kahveye yüzde 30 oranında zam geldi. Türk kahvesi fiyatları resmen vatandaşın ağzının tadını kaçırdı. Peki kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel kahve fiyatları.

 

Gıda ürünlerine gelen zamlara bir yenisi daha eklendi ve kahve fiyatları yükseldi. Kahve zammı sonrası uzmanlar bu zammın kavurma, nakliye ve personel giderlerinden kaynaklandığını bildirdi. Okan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Cenk R. Girginol, kahve işletmelerinin ambalajdan nakliyeye kadar geçen yıla göre tüm giderlerinin yüzde yüz arttığını söyledi.

 

Diğer yandan havalimanı gibi yerlerde satışa sunulan 1 bardak sıcak kahvenin 70-80 TL gibi fiyatla satılması dikkat çekti.

 

Güncel Kahve Fiyatları

 

Taze çekilmiş Türk kahvesi fiyatları:

 

300 gr. kahve fiyatı: 75 TL

400 gr. kahve fiyatı: 100 TL

500 gr. kahve fiyatı: 125 TL

1000 gr. kahve fiyatı: 250 TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir