İOS En Büyük Güncellemeyi Yapmaya Hazırlanıyor! İOS 18 Güncellemesi Geliyor!

0

OS 17’nin dağıtımı sürerken, Apple beta sürecinde yeni özellikler test ediyor ve artık odak noktasını iOS 18’e çeviriyor.

iOS 18 Yenilikleri Sızdırıldı

iOS 18’e dair sızıntılar ardı arkası kesilmezken, güvenilir kaynaklar son zamanlarda dikkat çeken bir yeniliği ortaya çıkardılar.

VisionOS İle Yenilikler Geliyor

Yeni işletim sistemi, mevcut yapay zeka özelliklerine ek olarak VisionOS arayüzünden ilham alacak. iPhone simgeleri, daha modern bir görünüme sahip olan Vision Pro’nun simgelerine dönüşecek.

Uygulama Deneyiminde Değişiklikler

Örneğin, iPadOS 18 için Apple TV uygulaması, tvOS 17.2 sürümündekiyle aynı yarı saydam ana menüyle öne çıkacak. Ayrıca, yerleşik uygulamaların arayüz öğeleri de değişecek ve panel tasarımı, yarı saydam efektli ve güçlü kıvrımlı VisionOS arayüzüne atıfta bulunacak.

Haziran Ayında Tanıtılacak

iOS 18 güncellemesi, haziran ayında gerçekleşecek WWDC24 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin. iOS 18 ile birlikte hem yapay zeka hem de görsel açıdan büyük değişikliklerin bizi beklediğini söyleyebiliriz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir